Hammashoitopalvelut


Varaa aikasi hammashoitoon

Suun ja hampaiden terveys vaikuttaa koko kehon terveyteen ja hyvinvointiin. Tutkimusten mukaan esim. iensairaus on merkittävä riskitekijä sydän- ja verisuonisairauden synnyssä. Mm. tämän vuoksi hampaiden ja suun hoito on tärkeää jokaiselle siinä missä muukin terveyden hoito. Kotihoidon ja terveystiedon merkitystä suun ja hampaiden hoidossa ei voida liikaa korostaa.

Hoida hampaitasi huolella

Harjaa hampaat kaksi kertaa päivässä fluorihammastahnalla ja puhdista hammasvälit pari kolme kertaa viikossa hammaslangalla, -tikulla tai -väliharjalla. Harjaustekniikkaan kannatta kiinnittää huomiota. Käytä pehmeää hammasharjaa ja nykytystekniikkaa. Vaihtoehtoisesti voit käyttää sähköhammasharjaa, joka on tutkimuksissa todettu jopa tehokkaammaksi plakin poistossa kuin perinteinen hammasharja. Molemmat tekniikat estävät myös ienvetäytymien kehittymistä, vihlontaa ja kulumavaurioita. Tarkempia ohjeita hampaiden hoidosta saa omalta hammaslääkäriltä tai netistä ja  www.ilovesuu.fi.

Hammastarkastuksessa on hyvä käydä joka vuosi

Suosittelemme kaikille vuosittaista hammastarkastusta. Näin voidaan jo alkuvaiheessa torjua hammas- ja suusairauksien kehittyminen vakavammiksi. Ennaltaehkäisevä ja säännöllinen hammashoito sekä pitkäaikainen omahammaslääkäri -hoitosuhde varmistaa parhaiten hampaiston ja purentaelimen hyvän terveyden ja samalla ylläpitää myös hyvää yleisterveyttä.

Tarjoamme asiakkaillemme hammaslääkärin ja -teknikon palveluja seuraavasti

Ennaltaehkäisevä hoito:

Kotihoidon opetus, dieettineuvonta, pastapuhdistukset, fluoraukset.

Parodontologinen hoito:

Hammaskiven poistot, ienleikkaukset, kiskotukset.

Kariologinen hoito:

Paikkaukset, juurihoidot, juurenpäänleikkaukset.

Kirurginen hoito:

Hampaiden poistot, biopsiat, hyperplasian poistot.

Purentafysiologinen hoito:

Purennan hionnat, purentakiskot.

Proteettinen hoito:

Koko- ja osaproteesit, kruunut, sillat, laminaatit.

Röntgenologinen hoito:

Röntgendiagnostiikka, hf.

Hammasteknikon työt suoraan:

Akryyliproteesit, korjaukset, pohjaukset.